marathon hardlopen

Over Mij

Ik ben Jaime en het is mijn passie om jou enthousiast te maken voor gezonde voeding. Al van huis uit werd gezonde voeding en zelf koken gestimuleerd. Logischerwijs koos ik met veel plezier voor de HBO opleiding Voeding en Dietetiek, waar ik in 2016 ben afgestudeerd als voedingsdeskundige.

In de loop der jaren heb ik mij steeds meer toegelegd op de combinatie voeding en sport en in het bijzonder op het hardlopen. Zo heb ik diverse halve en hele marathons op mijn naam staan, waarbij ik altijd veel aandacht besteed aan voorbereiding, timing en de soort voeding rondom wedstrijden. Ik werk graag met ambitieuze sporters die graag verder willen kijken dan alleen hun trainingsschema en die een extra stap in hun carrière willen zetten.

Het heeft als voedingsdeskundige een grote meerwaarde dat ik weet wat lang en intensief sporten betekent, en weet hoe het voelt om in de verzuring te raken en misselijk over de eindstreep te komen. Daarentegen weet ik ook hoe lekker het voelt om in topvorm te zijn en de ene na de andere PR te lopen. Al met al heb ik flink wat ervaring om te zorgen dat ik kan meedenken en meevoelen met sporters.

Door sporters voor sporters

hardelopende jongen in woestijn
fruit plukken natuur gezonde voeding
Naast het behalen van mijn diploma als voedingsdeskundige heb ik ook gewerkt als chefkok en recept ontwikkelaar waarbij ik heb geleerd met minimale middelen zo lekker en zo gezond mogelijke maaltijden te creëren. Koken, smaken en recepturen spelen dan ook een belangrijke rol in de adviezen die ik geef.

Projecten

 • 2016
  Chefkok en voedingsdeskundige trailrun kampen Loopwijzer
 • 2017
  Gastschrijver voor Hardloopvereniging Loopwijzer
 • 2018
  Herstructurering voedingsaanbod kantine van het Booking.com hoofdkantoor
 • 2019
  Receptontwikkelaar voor grote Nederlandse wielerploeg
 • 2019
  Voedingspartner Wattworks cycling Amsterdam
 • 2021
  Voedingscontent geschreven voor grote Nederlandse supermarkt

Vandaag nog een stap maken richting een betere versie van jezelf!