Workshops

‘Studies tonen aan dat voor elke euro dat het bedrijf investeert in de gezondheid van zijn medewerkers, de werkgever gemiddeld
3 à 4 euro uitspaart’

Onderzoek laat zien dat medewerkers met een gezonde leefstijl gemiddeld genomen een aanzienlijk lager verzuim hebben. Dit geldt onder andere voor werknemers zonder overgewicht (BMI tussen de 18,5 en 25 kg/m²). Zij hebben een relatief een laag verzuim in vergelijking met mensen met een ongezonde BMI (>25 kg/m²).

Daarnaast zijn gezonde werknemers productiever, hebben meer energie, en hebben daardoor meer lol in hun werk, wat ze weer uitstralen naar hun klanten. De gemiddelde werkdag kenmerkt zich door energiedips en sloten koffie. Dit kan je doorbreken door je bloedsuikerspiegel goed in balans te krijgen waarbij minder pieken en dalen voorkomen. Hoe je deze op peil houdt behandelen we in deze workshop.

Productieve werknemers door slim koken

Wist je dat elke euro die jij als werkgever investeert in de gezondheid van je medewerkers, je gemiddeld 3 à 4 euro uitspaart? De workshop ‘productiever door slimmer koken’ leert jouw werknemers wat een gezond broodtrommeltje is en hoe ze dat kunnen klaarmaken! Tevens behandel ik een stukje fysiologie, slimme combinaties van ingrediënten en maken wij samen 1 hele spannende maaltijd.

Van sportvoeding
naar topprestatie

Van koolhydraat stapelen tot wedstrijd gerichte eettips voor, tijdens en na inspanning. In deze workshop gaan wij specifiek in op een trainingsweek en hoe jij deze met voeding elke dag anders moet benaderen. Elke dag is anders! Daarnaast leer jij je eigen sportvoeding maken en maken wij een uniek sportrecept die je gelijk kan gaan testen tijdens je volgende training!

Als chefkok en voedingsdeskundige ga ik regelmatig mee met de events van Loopwijzer waar ik verantwoordelijk ben voor de gehele maaltijdvoorziening van alle deelnemers. Hierbij maak ik een menu dat optimaal afgestemd is op de training en wedstrijdplanning van de lopers. Haal het maximale uit je sport en doe mee aan deze workshop!

Ben je geïnteresseerd in een workshop en wil je meer informatie?
Mail naar [email protected]

Past een individueel traject beter bij jouw werknemer?