Al Meer Dan 300 atleten Geholpen beter te presteren door Gezonder & Bewuster te eten

Ontdek de kracht van voeding en haal het beste uit jezelf tijdens je volgende sportwedstrijd. Maak vandaag nog een stap richting jouw sportieve doel en ga voor goud!

Geschikt voor hardlopers

Geschikt voor
fietsers

Geschikt voor zwemmers

Optimaliseer Je Energie: Voeding Afgestemd op Jouw Drukke Levensstijl

Veel trainen, een veeleisende baan combineren met het runnen van een huishouden, en dan ook nog eens gezond proberen te eten. Het is niet verrassend dat voeding vaak in de verdrukking komt, terwijl daar juist zoveel winst te behalen valt. In de hectiek van alledag grijpen we al snel naar die makkelijke ongezonde snack of diezelfde bruine boterham met kaas.

Maar wat als je een voedingsadvies zou krijgen dat volledig op maat is gemaakt? Gezonde recepten die rekening houden met jouw trainingsschema, gezinssituatie en drukke werkweek. Dat klinkt ideaal, toch? Laat mij je begeleiden in wat je het beste kunt eten. Je zult al snel merken dat je je niet alleen gezonder voelt, maar ook sterker en energieker gedurende de dag… Maar vooral ook tijdens het trainen, en tijdens die marathon of triathlon!

Over mij: waarom vertrouwen op mijn voedingsadvies?

Ik ben Jaime en het is mijn passie om jou enthousiast te maken voor gezonde voeding. Al van huis uit werd gezonde voeding en zelf koken gestimuleerd. Logischerwijs koos ik met veel plezier voor de HBO opleiding Voeding en Dietetiek, waar ik in 2016 ben afgestudeerd als voedingsdeskundige.

In de loop der jaren heb ik mij steeds meer toegelegd op de combinatie voeding en sport en in het bijzonder op het hardlopen. Zo heb ik diverse halve en hele marathons op mijn naam staan, waarbij ik altijd veel aandacht besteed aan voorbereiding, timing en de soort voeding rondom wedstrijden. Ik werk graag met ambitieuze sporters die graag verder willen kijken dan alleen hun trainingsschema en die een extra stap in hun carrière willen zetten.

Het heeft als voedingsdeskundige een grote meerwaarde dat ik weet wat lang en intensief sporten betekent, en weet hoe het voelt om in de verzuring te raken en misselijk over de eindstreep te komen. Daarentegen weet ik ook hoe lekker het voelt om in topvorm te zijn en de ene na de andere PR te lopen. Al met al heb ik flink wat ervaring om te zorgen dat ik kan meedenken en meevoelen met sporters.

Tientallen atleten verbeterden hun prestaties door beter te eten

Sluit jij je aan bij deze Atleten die door goed te eten Keer op keer topprestaties neerzetten?

Plan een gratis discovery call en ontdek