wielrenner op tijdritfiets

High End
Nutrition Coaching

Heel tof dat je geïnteresseerd bent in een voedings - en levensstijl traject wat je kijk op voeding definitief zal veranderen. Ik lever jou maatwerk. Dat betekent dat de voedingsschema’s en maaltijden die ik maak helemaal afgestemd zijn op jouw doel, jouw lichaam en jouw trainingsweek.

Ben jij klaar om te ervaren wat het effect van voeding is op je gezondheid, gevoel en sportprestaties? Samen met mij kan jij je voeding en gezondheid naar het hoogste niveau toebrengen.

wielrennen voeding

Het atleten pakket

Ben jij die gedreven (tri) atleet die veel traint, maar niet de gewenste progressie maakt? Ga je een marathon lopen of een triathlon doen? Dan is mijn atleten pakket exact wat je zoekt. Met een 3 maanden plan wordt jij de fitste versie van jezelf, verbeter je je sportprestaties en behaal je je ideale gewicht!

Weegschaal_____

Het levensstijl traject

Afvallen lukt vaak wel, maar hoe ga jij je gewicht behouden? Leer gedragspatronen herkennen, pas het stapsgewijs toe en leer jezelf nieuwe eetgewoonten aan. Met een 1 op 1 coachingstraject kom je voor altijd van je overtollige kilo’s af, krijg je veel meer energie en wordt je de gezondste versie van jezelf!

Lees hier mijn algemene voorwaarden over informatie omtrent mijn werkwijze en de betaling. Alle tarieven zijn inclusief btw.

Testimonials

Jeffrey
Jarenlang was ik op zoek naar de juiste manier van eten naast m’n hardlopen. Was altijd moe en mijn prestaties stonden stil. Mijn persoonlijke schema heeft me meer rust en meer energie gegeven, ook doordat ik nu glutenvrij eet. De recepten zijn goed te maken, zonder al teveel ingewikkelde ingrediënten en zijn ook nog lekker. De begeleiding is persoonlijk en professioneel. Kortom ik raad het iedereen aan.
Yvonne
Ik heb bij Jaime een foodcoaching traject gedaan, omdat ik wilde leren eten als een triatleet. Ben niet meer de jongste (67) en vraag veel van mijn lijf.  Na 3 maanden coaching weet ik precies wat ik moet eten. Terwijl de focus níet op afvallen lag, raakte ik toch 5 kilo kwijt. En dat zónder spiermassa te verliezen.
Diana
Jaime made me realize that there is a massive correlation between food and performance. I have them both now way more connected with each other and depending on whenever I’m having a rest day, moderate day or a intense training day, I adjust what I eat. I feel way more energized and powerfull!!”
Raoul
Ontzettend fijn om met jaime te werken. Met mijn mega drukke baan was er bijna geen beginnen aan. Toch ben ik met een nauwkeurig plan en heerlijke maaltijden ik richting mijn streefgewicht gegaan, waarvoor hulde aan jaime. Door  wekelijkse coaching begrijp ik waarom ik bepaalde keuzes moet maken en deze pas ik de rest van mijn leven toe. Erg blij met deze investering.
Adrie
Echt veel aan de voedingsadviezen gehad. In een half jaar 6 kilo kwijtgeraakt, dit is meteen van invloed op mijn tijden. Recepten zijn nog eens lekker en leuk om te maken ook.
Peter
Mijn voeding was toch al optimaal? Best wel liet ie weten. ⁠Maar kleine veranderingen hebben een grote impact. In de ochtend kwark in plaats van yoghurt, met de lunch ook eiwitten, veel meer groenten (bij de lunch!) en bewuster eten op de zwaarste trainingsdagen. Ik merk nu al verschil. Minder trek in tussendoortjes bijvoorbeeld. En ik voel me fit tijdens trainingen, terwijl ik wel langzaam wat lichter word.⁠
Arthur
Jaime heeft me perfect geholpen door een schema te maken wat perfect paste op mijn dagelijkse bezigheden. De cravings verdwenen en in 7 weken zijn er ook nog eens 3 overbodige kilo's vanaf gevlogen! Ik voel me nu helemaal ready voor mijn eerste full distance triathlon en kan niet wachten om te starten!!
Mike
"Jaime heeft er met zijn gedegen voedingsadviezen voor gezorgd dat ik het sub 3 uur marathon doel in Amsterdam glansrijk heb kunnen behalen! De rol van voeding heb ik in het verleden onderschat in de aanloop naar (en tijdens) een evenement als de marathon. Jaime biedt maatwerk voor mij als vega. Welkome adviezen en voor een fanatieke amateursporter!"
Bianca
Als triatleet, is de combi van een werkend leven met kinderen een grote uitdaging. De energie in mijn lijf was niet altijd optimaal. Jaime heeft me daar erg goed bij geholpen. Het bewust maken van de juiste voeding op de juiste momenten is echt een enorm verschil geworden in de energie die ik nu heb. Mijn lijf herstelt beter en sneller en ik ben overtollige vetmassa kwijtgeraakt.